آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 3 اسفند 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روز زیبایی داشته باشید. امرو.ز میخوام سوشی  رو یادتون بدم با من همراه شوید.

مواد لازم برای سوشی...

1- برنج : 3 فنجان                             2- آب : سه و نیم فنجان

3- نوری که قبلآ توضیح دادم : 2 تا 3 ورق

 

 

موادی که بعد از پخت به برنج اضافه میشود:

1- سرکه سفید ( سرکه برنج ) : 4 قاشق غذاخوری                    2- شکر : 2 قاشق غذاخوری

3- نمک : 2 قاشق چایخوری                                       4- خیار : 1 عدد

5- کاهو چینی : 2 تا 3 برگ                                        6- میگو : 8 تا 10 عدد

7- مایونز : به میزان لازم                                        8- کنجد سفید : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

این غذا عزیزان به دو صورت رول میشه یکی اینکه نوری در رو وبرنج در داخل دیده میشود ونوع دیگر کنجد روی برنج در بیرون و نوری در داخل دیده می شود.

حصیر مخصوص درست کردن نوری ماکی یا سوشی ماکی را آماده کنید  روی آن سلفون پهن کنید و بعد روی آ$ن یک ورق نوری قرار دهید ( نوری دو رو دارد  طرفی که براق نیست و مات است را به طرف بالا  قرار دهید.) معمولآ نوری به صورت ورق های مستطیل  فروخته می شود که باید ضلع بلند تر را به طرف خود قرار دهید تقریبا 250 گرم برنج پخته شده را روی نوری  با دست به ضخامت 5 تا 7 میلیمتر پهن کنید  در موقع پهن کردن برنج  برای اینکه برنج خوب صاف شود و به دست نچسبد  دست ها را در مخلوط  سرکه و آب خیس کنید ( سرکه از گسترش میکرب ها جلوگیری میکنه عزیزان )  بعد روی آن سر تا سر کنجد بمالید  سپس نوری را با دست بگیریدو از روی نایلون  جدا کنید  و روی سلفون .. ورقه نوری و برنج و و کنجد که به هم چسبیده اند  را پشت و رو کنید .

کنجد در زیر و برنج در وسط و نوری را قرار دهید در رو. بعد از طرفی که نوری جلوی شما قرار دارد 1\3  را خالی بگذارید  و خیار ها و کاهو هایی را که از درازا برش های نازک داده اید و بلند روی نوری قرار دهید  بعد میگو ها را ( در یک ردیف تمیز ) بچینید.

سپس روی آنها کمی مایونز بریزید  بعد نوری را بدون سلفون  بگیرید و شروع به رول کردن کنید تا انتها.

 سلفون را روی آن بپیچید چون به این صورت سوشی خشک نمیشود و برش زدن آن راحت تر است.

در انتها روی نایلون غذا ( نوری ماکی ) را با حصیر مخصوص یا سوداره رول کنید و با دست در حالی که روی آن  فشار وارد می کنید رول را شکل بدهید. بعد آن را از روی نایلون به اندازه های دلخواه برای سرو برش بزنید.

وقتی برش زدید در ظرف مورد نظر بچینید و دور آن را توسط میگو و برگ ریش شده کاهو تزیین کنید .

نوش جان موفق باشید بای.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.