آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روزی سرشار از مهربونی و موفقیت داشته باشید میخوام پیراشکی اسفناج رو یادتون بدم با من همراه باشید.

 

پیراشکی اسفناج:

مواد لازم:

1-اسفناج خرد شده ریز: 1 کیلو گرم

2- آبلیمو 125 میلی

3- روغن زیتون: 4\1 پیمانه که میشه(125 میلی9بالا هم به همین مقداره

4-پیاز خلال شده: 2 عدد

5- سماق: 3 قاشق چایخوری

6- نمک وفلفل: 1 قاشق چایخوری از هر کدوم

7- زرده تخم مرغ: 1 عدد

8- خمیر پیراشکی: به اندازه دلخواهتون

 

طرز تهیه:

اول مثل بقیه فر را روشن کنید  با حرارت 250 درجه سانتی گراد که میشه 450 درجه فارنهایت بعد سینی فر رو چرب کنید و کنار بزارید.

 

اول در ظرفی اسفناج خرد شده و آب لیمو و روغن زیتون و پیاز خلالی و سماق و نمک وفلفل را با هم مخلوط کنید و روی  حرارت ملایم بزارید تا سرخ بشن  و آب مواد کاملا کشیده بشه و وقتی آماده شد خمیر پیراشکی رو به همون طریق بالا درست کنید و از مواد داخلش بزارید و  به هر شکلی که میخواید در بیارید من خمیر رو به شکل مثلث کردم و اونا رو روی سینی فر بچینید و در فر بزارید در کف فر  به مدت 20 دقیقه و بعد از اون 5 دقیقه در  پنجره بالایی فر بزارید تا طلایی بشن  بعد از فر در بیارید .

 

اون پیراشکی های بالا رو هم که درست کردید کنارش بزارید و اونا رو در ظرفی مناسب و. زیبا بچینید و  اون رو با نعنای تازه و سس کچاب و  زیتون سیاه و سبز تزیین کنید و روی میز بزارید امیدوارم ازش لذت ببرید نوش جون.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم قد تمام قطرات دریا بای . سار ا

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام  روز خوبی داشته باشید میخوام پیراشکی گوشت رو یادتون بدم با من همراه باشید.

 

پیراشکی گوشت:

مواد لازم:

1-پیاز خلال شده : 2 عدد

2-روغن مایع :4\1 پیمانه که میشه(125 میلی لیتر)

3-گوشت چرخ کرد ه: 500 گرم

4-نمک : 2 قاشق چایخوری

5-فلفل سیاه: 2\1 قاشق چایخوری

6- گوجه فرنگی خرد شده: 3عدد

7- ماست:4\3 پیمانه که میشه( 190 میلی لیتر)

8- سرکه: 1 قاشق غذاخوری

9-ارده: 2 قاشق غذاخوری

10- خمیر پیراشکی: به میزان دلخواهتون

 

طرز تهیه:

اول از همه فر را  در حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد سینی فر را  چرب کنید و کنار بزارید.

 

پیاز خلال شده با روغن سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید  و نمک وفلفل را نیز به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنیم گوجه فرنگی های خرد شده  و ماست و سرکه و ارده رو نیز اضاف کنید  و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدید تا مخلوط هم سرخ بشه هم بپزه  بعد خمیر پیراشکی رو  باز مثل بالا پهن کنید و از مواد داخلش بزارید و اونو  بپیچید به هر شکلی که دوست دارید بعد اونا رو کف سینی فر بزارید و بعد داخل فر قرار بدید  اول 20 دقیقه کف فر وبعد 5 دقیقه  روی آخرین پنجره فر  به طرف بالا بزارید تا روی اون نیز طلایی بشه بعد از فر در بیارید . نوش جونتون

مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای.سارا

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

با سلام میخوام 3 نوع مایه پیراشکی رو یادتون بدم با من باشید.

 

پیراشکی پنیر و نعناع:

 

مواد لازم:

1-پنیر خرد شده: 5\1 پیمانه

2- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

3-آب لیمو تازه: 1قاشق غذاخوری

4-نعنای تازه:2 قاشق غذاخوری

5- خمیر پیراشکی: به میزان دلخواهتون

6- زرده تخم مرغ:1 عدد

 

طرز تهیه:

 

اول از همه فر را روی حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر را چرب کنید و کنار بزارید.

 

پنیر خرد شد ه را با روغن آبلیموی تازه و نعنای خشک شده مخلوط کنید خمیر پیراشکی را به گلوله هایی با ابدازه توپ تنیس تقسیم کنید  هر گلوله  از خمیر  را کف دست پهن کنید و به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط آماده شده وسط خمیر بگذارید و از قسمت وسط به هم بچسبانید ولی دقت کنید دو طرف کناره باز باشد پیراشکی ها را با فاصله 1 سانتی متری در سینی چرب شده  بچینید و با قلموی مخصوص زرده تخم مرغ را روی پیراشکی بمالید سینی فر را  20 دقیقه کف فر قرار دهید  بعد از 20 دقیقه  سینی را 5 دقیقه دیگر روی آخرین پنجره فر به طرف بالا بگذارید تا روی اون نیز طلایی شود .

شما عزیزان میتونید  خمیر را به هر شکلی دوست دارید بپیچید.

امیدوارم خوشتون بیاد نوش جون بای .سارا

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روزی پر از خوبی و زیبایی داشته باشید  میخوام بهتون 3 نوع پیراشکی خوشمزه یاد بدم و اول از خمیر اون شروع میکنم با من همراه شوید.

 

خمیر پیراشکی به سبک عربی (فطائر) ما دانشجو ها بهش فطائر میگیم البته درستش همینه.

 

مواد لازم برای 10 تا 12 پیراشکی:

1-مایه خمیر : 3 قاشق چایخوری

2-شکر: 1 قاشق مرباخوری

3- نمک : 1 قاشق مرباخوری

4- آب ولرم: 4\1 پیمانه که میشه(60 میلی )

5-آرد: 6 پیمانه که میشه( 900 گرم)

6- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

7- ماست: دو و نیم پیمانه که میشه( 500 گرم)

 

طرز تهیه این خمیر:

اول مایع خمیر رو با شکر و نمک و آب ولرم حل کنید و روی اون رو بپوشانید تا پف بکنه آرد را در ظرف گودی الک کنید و بعد از الک کردن روغن را به اون اضافه کنید تا کاملا با آرد مخلوط کنید مایه خمیر آماده شده رو کم کم  به آرد اضاف کنید و بعد از اون ماست رو اضاف کنید  خمیر آماده شده رو در کف سینی که کف اون آرد پاشیدید 5 تا 7 دقیقه ورز بدید  خمیر پس از ورز دادن در ظرف گودی بیندازید و روی اون رو بپوشانید ظرف خمیر را در جای گرم 2 تا 3 ساعت نگهدارید تا حجم خمیر 2 برابر بشه میتونید خمیر آماده رو هم تو فریزر نگه دارید اگر از مایه خمیر آماده استفاده میکنید نیازی به حل کردن داخل آب نداره  باید مستقیما با آرد مخلوط کنید و بعد بقیه مواد رو به اون اضافه کنید.

خب خمیر آماده است میتونید مواد داخلش رو آماده کنید  که من الان 3 نوع رو یادتون میدم.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام روز خوبی داشته باشید  میخوام بهتون ناگت مرغ رو آموزش بدم با من همراه باشید.

 

ناگت مرغ:

مواد لازم:

1-سینه مرغ : 400 گرم

2- پیاز : 1 عدد

3-پنیر موتزارلا: 150 گرم

4- پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری

5- قرص عصاره مرغ: 1 عدد

6- پودر  مخصوص ناگت: 2\1 پیمانه

7- پودر موسیر : 1 قاشق چایخوری

8- پودر نان: 2 قاشق سوپخوری

9- رنگ نارنجی خوراکی که میتونید از قنادی ها تهیه کنید البته معتبر:2\1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز و پنیر و پودر سیر و قرص عصاره در مخلوط کن ریخته تا له بشن و. به صورت خمیر چسبناک در بیان بعد در ظرفی دیگر  پودر مخصوص ناگت و پودر موسیر و پودر نان و ورنگ نارنجی را مخلوط میکنیم  و بعد از خمیر گوشت مرغ به اندازه یه گردو برداشته و با مرطوب کردن دست  به اون فرم بدید هر فرمی که دلتون میخواد سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پودر ناگت بغلطانید و در روغن داغ داغ سرخ کنید وقتی ناگت ها آماده شد اونا رو در ظرف مورد نظر چیده و ظرف را با زیتون سبز و ذرت کنسروی و گوجه مینیاتوری زیبا تزیین کنید نوش جان.

 خیلی دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای . سارا

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام  روز خوبی داشته باشید میخوام بهتون گلایل هویج رو یاد بدم که هم بسیار خوشمزهست و هم بسیار زیباست و برای مجالس مورد استفاده قرار میگیره با من همراه شید.

گلایل هویچ:

مواد لازم:

1-هویج بلند و قطور:4 عدد                       2- پیاز: 1 عدد

3- کره: 200 گرم                    4- گوشت چرخ کرده کم چربی: 300 گرم

5- سیر رنده شده: 2 حبه

6- جعفری و گشنیز ساطوری: 100 گرم

7- نان تست : 2 ورقه                         8- آب ولرم: 4\1 لیوان

9- تخم مرغ: 2 عدد                       10- نمک وفلفل : به دلخواه

11- پنیر گودا یا پنیر پیتزای رنده شده: 250 گرم

 

طرز تهیه:

هویج رو شسته و پوست کنید  سپس از طول اونها رو نازک برش بدید خیلی نازک بعد در ظرف مناسبی مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس برش های هویج را در اون بیندازید و بزارید تا بپزه.

 پیاز رو نگینی خرد کنید و در کره تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید و تفت دهید بعد سیر رنده شده  و سبزیجات ساطوری را به اون اضافه کنید و تفت دهید. ورقه های نان تست را در یک چهارم لیوان آب ولرم نرم کنید یعنی خیس کنید و به مواد گوشتی اضاف کنید به دلخواه می توانید از 1 قاشق غذاخوری رب گوجه و مقداری پودر تخم گشنیز و آویشن استفاده کنید سپس تخم مرغ ها را روی مواد بشکنید و نمک وفلفل بزنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها ببندد در آخر نیمی از پنیر رنده شده  رو اضاف کنید و هم بزنید تا پنیر  آب  بشه کف قالب 15 سانتی مخصوص ژله را چرب کنید  و هویج ها رو کنار هم بچینید طوری که از لبه هویچ ها روی هم باشه و کف و دیواره قالب رو بپوشونه روی هویج ها را کمی نمک و مقداری پنیر رنده شده بریزید مواد گوشتی آماده را درون قالب بریزید و روی اون را با پنیر رنده شده بپوشونید اضافی هویج ها را هم روی پنیر بچینید  سپس قالب را در فر داغ با 180 درجه سانتیگراد 1 ساعت قرار بدید تا مواد بپزه

بعد از پخت و مقداری خنکی قالب رو در ظرفی که از قبل  در نظر داشتید برگردونید و با کمی جعفری و دانه تخم گشنیز و زیتون سیاه و سبز تزیین کنید.نوش جان

امیدوارم از این غذای زیبا و خوشمزه لذت ببرید مواظب خودتون باشید دوستون دارم زیاد بای. سارا

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشین میخوام بهتون کلم برگ قالبی یاد بدم با من همراه شوید.

 

کلم برگ قالبی:

مواد لازم:

1-کلم برگ:1 عدد                         2-سرکه:2\1 پیمانه

3- برنج : 1 پیمانه                       4-گوشت چرخ کرده:250 گرم

5-پیاز داغ:2\1 پیمانه                    6-نمک ادویه و زعفران: به دلخواه

7-زرد چوبه و دارچین وفلفل: به دلخواه

8-زرشک:4\1 پیمانه                    9-لپه: 2\1 پیمانه

10-خلال پوست پرتقال شیرین شده: 2\1 پیمانه

11-خلال بادام:2\1 پیمانه

12- شکر:2\1 پیمانه(به دلخواه)

13- روغن یا کره: 100 گرم

14- سبزی دلمه: جعفری و  تره و شوید و گشنیز و  مرزه و ترخون ( 250 گرم)

 

طرز تهیه:

کلم برگ را با آب و نمک و سرکه حدود 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود و برگ های آن راحت از هم جدا شود.

کف قالبی که وسط اون سوراخ است را چرب کنید. کلم برک را برگ برگ کنید و دور تا دور قالب دولایه از اون بچینید  برنج را آبکش کنید سبزی را پاک کرده و خرد کنید . گوشت چرخ کرده را همراه پیاز داغ و ادویه تفت دهید زردچوبه فلفل و دارچین را اضافه کنید.

زرشک و سبزی را نیز جداگانه تفت دهید همین طور لپه را جداگانه بپزید و تمام مواد  را به هم  اضافه کنید.

تلخی خلال پوست پرتقال را با جوشاندن و آبکش کردن اون شیرین کنید.

خلال بادام و برنج را نیز به مخلوط اضافه کنید سپس زعفران دم کرده را بیفزایید و در نهایت شکر و در آخر روغن را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و  قالب را داخل فر بگذارید .

برای این کار ابتدا پیرکسی را از آب پر کنید و آن را داخل فر بگذارید و سپس قالب را در آن بگذارید به این صورت حرارت غیر مستقیم به قالب میرسد حرارت فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنطیم کنید و دلمه  را 1 ساعت در فر بپزید.

پس از گذشت این مدت نیم ساعت نیز بدون پیرکس دلمه را بپزید تا برنج داخل آن دم بکشد غذا آماد ه سرو است  میتونید غذا رو با زرشک و خلال بادام  تزیین کنید و سر میز ببرید نوش جان.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم زیاد بای. سارا

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم بهترین روز رو داشته باشید میخوام بهتون فیله یاد بدم یه فیله بسیار خوشمزه با من همراه شوید.

 

فیله مینیون:

مواد لازم:

1-فیله گوساله پاک کرده:250 گرم یا 3 تکه

2- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

3- ادویه استیک:1 قاشق چایخوری

4-نمک وفلفل سیاه:  به مقدار لازم

5-روغن زیتون: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 فیله را پاک کرده و شسته و به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل گرد یا همون دایره در بیارید بعد با بیفتک کوب به آرامی کوبیده و پهن کنید  تا به صورت گرد باز در بیاد استیک ها را با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید  و به مدت 10 ساعت در یخچال نگهداری کنید بعد از یخچال خارج کنید و برای پخت آماده کنیدش  هنگام پخت نمک و فلفل بریزید روش  و روی صفحه چدن روغن زیتون ریخته و گریل میکنیم این استیک با سس قارچ سرو میشود.

 

نکته قابل توجه:ادویه استیک ترکیبی از فلفل قرمز و سیاه و پودر سیر و پودر تخم گشنیز است.

امیدوارم ازش لذت ببرید نوش جونتون مواظب خودتون باشید بای. سارا

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

رازو رمز طرز تهیه زرشک پلو  با مرغ :

1-رازورمز طرز تهیه مرغ:

1-مرغ خام را سرخ  کنید تا مزه آن داخل مرغ حفظ شود و آب مرغ صاف و یک دست شود.

2-مرغی که بدون زردچوبه پخته می شود  نرم تر است .

3-می توان مرغ را بدون پیاز با زعفران  آب کرده هم سرخ کرده و پخت تا آب آن تمام شود که در اینصورت  دیگر نیازی  به رب گوجه فرنگی  نیست.

4-میتوانید  مرغ را ساده  پخته  و با مخلوط  کردن  آب آن  رب گوجه فرنگی و پیاز داغ و در صورت تمایل  کمی دارچین سس درست کنید.

5-اگر میخواهید  بعد از گرم کردن مرغ برای بار دوم بوی بد مرغ گرم شده ندهد  بعد از پختن  بلافاصله  مرغ  را از آب آن خارج کنید.

6- میتوانید  مرغ سرخ شده خام  را با پیاز داغ و رب گوجه فرنگی  و زعفران بپزید.

7-میتوانید  مرغ را درسته  پخته  از استخوان جدا کرده  و ریش ریش کنید.سپس با زرشک و برنج و زعفران  مخلوط کرده  و روی برنج بریزید.

8-میتوانید سس مرغ را در ظرفی جداگانه  کنار زرشک پلو سرو کنید تا هر  نفر بر طبق ذائقه  خود از آن  استفاده کند.

9- برای سرو  زرشک پلو  به صورت  تک نفره در مراسمی که فقط یک نوع غذا سرو میشود معمولا یک چهارم مرغ همراه با پلو سرو میشود .

10- برای مهمانی و یا منزل چون تنوع غذا زیاد است میتوانید یک مرغ را برای 6 تا 8 نفر محاسبه کنید .

11- مرغ پخته به صورت ریش ریش برای صرفه جویی در مصرف مرغ مناسب میباشد .

 

رازورمز (زرشک):

1-زرشک را در فصل اواخر تابستان و اوایل پاییز بخرید تا رنگ بهتری داشته باشد و تیره نشده باشد .

2-زرشک پفکی بهترین نوع زرشک است .

3- زرشک را پاک کنید و دم و سنگ های آن را بگیر ید .

4-زرشک را با آب ولرم یک لحظه بشویید تا شن های آن جدا شود و صاف کنید و در آب سرد 5 دقیقه بخیسانید و دوباره در آّکش بریزید .

5-زرشک را آرام بشویید تا له نشود و رنگ آن بیرون نزند .

6-زرشک را با آب گرم نشورید چون له میشه.

7-موقع سرخ کردن زرشک را با کفگیر آرام هم بزنید تا نسوزد و 1 تا 2 دقیقه بعد از اینکه شکر را اضافه کردید حرارت را خاموش کنید.

8- به زرشک در حال سرخ شدن آب مرغ یا آب اضافه نکنید چون رنگ می اندازد و برنج را رنگی میکند.

9-میتوانید به زرشک شکر اضافه نکنید بسته به ذائقه میباشد.

10-برای نگه داری زرشک بهتر است که آن را خیس کنیم و بشوریم و بعد از آبکش کردن آن را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شود  و در ظرف در بسته در فریزر نگه داری کنید به این طریق هم رنگ زرشک تیره نمیشود و همیشه  زرشک شسته و آماده در دستر س دارید.

 

 

رازورمز زرشک پلو:

1-برای ته دیگ زرشک پلو میتوانید از ته چین (مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ و برنج و نمک) استفاده کنید چون تجملاتی تر خواهد بود و زیباتر.

2- میتوانید نیمی از زرشک و مرغ و زعفران را همراه با برنج دم کنید .

3- برای سرو زرشک پلو میتوانید از مرغ درسته  و سرخ شده که شکم آن را با زرشک و برنج و زعفران پر کرده اید در دیس جدا کنار پلو استفاده کنید .

4-زرشک پلو را با گوشت پخته گوسفند نیز میتوان سرو کرد.

5- زرشک پلو را با کوفته ریزه سرخ شده نیز میتوان سرو کرد.

6-بسته به ذائقه میتوانید کمی کشمش سرخ شده همراه با زرشک نیز در زرشک پلو بریزید .

7- میتوانید همراه با زرشک از پیاز داغ نگینی  ویا خلالی ریز سرخ شده استفاده کنید.

 

 

حالا با در نظر گرفتن این مواردی که در بالا درج کردم براتون یه زرشک پلو بسیار بسیار خوشمزه و زیبایی رو درست کنید فقط نکته هایی که گفتم رو حتما رعایت کنید.موفق باشید.

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ:

 

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر:

1-برنج:800 گرم                         2- زرشک: 100 گرم

3-شکر: 5 قاشق غذاخوری            4- روغن مایع: 5 قاشق غذاخوری

5- محلول زعفران: به میزان لازم و پر رنگ

6-مرغ:1 عدد پیر نباشد به هیچ وجه چون زرشک پلو شما اصلا خوشمزه نخواهد شد.

7- رب گوجه فرنگی ک 1 قاشق غذاخوری  

8- پیاز : 1 عدد نگینی شده

9- نمک و فلفل و دارچین: به میزان لازم

10- روغن حیئانی و یا کره :  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را حد اقل از چند ساعت قبل شسته و با نمک خیس کنید.مرغ را پوست کنید و بشویید و به 4 تکه تقسیم کنید (مجلسی) مرغ را همراه با کمی روغن سرخ کنید  و بعد از افزودن نمک و فلفل و پیاز درسته و 3 لیوان آب  بپزید  تا یک دوم لیوان  از آب آن باقی بماند . آب مرغ را صاف کرده و با کمی  زعفران و یک دوم لیوان آب  و رب گوجه فرنگی و یک دوم قاشق چایخوری دارچین مخلوط کرده و به  مرغ اضافه کنید . 10 تا 15  دقیقه مرغ  را داخل  سس بپزید ولی مواظب باشید مرغ له نشه. برنج را آبکش کنید 2 قاشق روغن مایع  را با یک لیوان  آب ولرم  مخلوط کرده  و روی آبکش برنج بریزید  و برنج را با ته دیگ ( برنج و زعفران و ماست و زرده تخم مرغ و نمک)  دم کنید.به این صورت( اول ته دیگ را آماده کنید از برنجی که  آبکش کرده اید بر میدارید و با 10 قاشق غذاخوری ماست  و 10 قاشق غذاخوری آب زعفران غلیظ و 10 عذذ زرده تخم مرغ و نمک مخلوط کرده و بعد از داغ شدن زیاد روغن ان را کف  قابلمه پهن کنید و بعد از 10 ثانیه برنج را روی آن بریزید ) و دم کنید.زرشک شسته شده را با کمی روغن  همراه با یک قاشق غذاخوری  کره مخلوط کرده  و سرخ کنید.. شکر را نیز اضافه کنید  و بلافاصله  بعد از آب شدن شکر از روی حرارت بر میداریم  تا زرشک نسوزد  و حالت  چسبندگی  پیدا نکند.موقع سرو غذا کمی  برنج را با زعفران  و زرشک و کره مخلوط کنید.برنج سفید را  در دیس  ریخته  و تکه های مرغ را روی آن  بگذارید بقیه برنج سفید  را نیز  کشیده و روی آن را  با مخلوطی که آماده کردید( زرشک و زعفران و برنج و کره) تزیین کنید.

 

امیدوارم از زرشک پلویی که بهتون آموزش دادم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان موفق باشید.سارا

 

نکته:من و دوستم برای  درست کردن این غذا باید پروتئین و کربوهیدرات و گرم چربی و کالری اون رو در نظر میگرفتیم و بر اساس موادی که استفاده کردیم اندازه اونها رو در اوردیم که البته اصلا کار آسونی نبود ولی  انجامش دادیم و میخوام در اختیارتون بزارم:

 

پروتئین:155 گرم چربی                کربوهیدرات: 386 گرم

 

و کالری موجود اون 3532 گیلو است.

 

به افراد چاق توصیه میکنم مواظب باشن و این غذا برای بیماران با چربی خون بالا مضر میباشد پس لطفآ رعایت کنید ممنونم .سارا. بای.

 

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام روز خوبی داشته باشید امروز میخوام یه غذای دریایی یادتون بدم که بسیار خوشمزه هست با من همر اه شوید.

ماهی تنوری با ریحان و گردو:

مواد لازم :

1-ماهی قزل آلا:4 عدد متوسط                             2-روغن  زیتون:3 قاشق سوپخوری

3-پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد (150 گرمی)            4-سیر پوره شده : 2 حبه

5- رزماری خرد شده:1 قاشق سوپخوری                

6-زردچوبه و پودر تخم گشنیز : 2\1 قاشق چایخوری

7- گوجه فرنگی: 4 عدد(300 گرم)

8- آب لیموترش تازه: 1 قاشق سوپخوری                9-آرد نان خشک:4\3 پیمانه

10- مغز گردوی خرد شده : 4\1 پیمانه (30 گرم )

11- تخم مرغ زده شده : 1عدد

12- جعفری و ریحان خرد شده:3 قاشق سوپخوری

13- نمک و فلفل : به میزان لازم

14- زیتون سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ماهی پاک شده و استخوانهای آن جدا شده و سر ماهی زده شده ولی دم آن را نگه دارید و اون رو به صورت سفره باز کنید و نمک زده کنار بزنید.

روغن زیتون را در ظرفی ریخته و پیاز سیر و رزماری را اضافه کرده تفت دهید تا پیاز نرم و براق و سبک شود.

زردچوبه و پودر تخم گشنیز و گوجه فرنگی خرد شده (بدون پوست و هسته) و آب لیموترش تازه را افزوده و هم بزنید و به مدت 5 دقیقه (بدون در) روی حرارت کم بزارید سپس از روی حرارت بردارید  بگذارید تا سرد شود آرد نان  و مغز گردو  را نیز اضاف کنید و بعد هم بزنید در انتها تخم مرغ زده شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید .

مایع را به 4 قسمت جدا کنید  و هر قسمت  را روی سطح شکم ماهی  قرار داده و سطح شکم ماهی  را با آن بپوشانید  و با پشت  قاشق  روی اون رو صاف کنید  بقیه ماهی را به این صورت آماده کنید .

سینی مورد نظر را فویل بگیرید  و سطح  روی آن  را چرب  کنید  سپس  سیب زمینی ها ی  ورقه ای را کنار هم  روی اون بچینید  ماهی های فوق را نیز  روی سیب زمینی ها قرار داده  و در فر گرم شده  با حرارت  400 درجه فارنهایت که همن 350 درجه سانتی گراد هست  در طبقه وسط  به مدت 20 الی 30 دقیقه  بپزید.

وقتی پخت ماهی را خارج کنید  و در ظرفی که از قبل تعیین کردید و تزیین کردید قرار دهید و با گوجه و زیتون سیاه و ریحان تزیین و سرو کنید.

نوش جونتون امیدوارم از این غذا لذت ببرید در کنار خانواده.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای. سارا

 

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روزی پر از نعمت و زیبایی داشته باشید میخوام بهتونیه دسر تابستونی آموزش بدم با من همراه شوید.

دسر خنک تابستانی:

مواد لازم آلبالویی:

1-شکر:175 گرم                        2- پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپخوری

3-آب آلبالو : 500 میلی لیتر          4-بستنی آلبالو:100گرم

 

 

مواد لازم انبه:

1-شکر:50 گرم                              2- پودر ژلاتین:2قاشق سوپخوری

3- پوره انبه: 500 میلی لیتر

 

 

 

طرز تهیه:

 

1-شکر و آب آلبالو را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب بشه . از مواد به اندازه 3\1 پیمانه جدا کرده داخل ظرفی بریزید و ژلاتین را روی اون بپاشید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا رقیق شود.ژلاتین رقیق شده را داخل مواد قبلی ریخته و بعد از خنک شدن کامل بستنی به آرامی مخلوط کنید تا مواد کاملا صاف و یکدست شود.

2-مواد لازم انبه را نیز با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده  و پودر ژلاتین داخل مواد حل شود. سپس کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

3-قالب مورد نظر را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود. یک لایه از مواد آلبالویی کف ظرف ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا نیم بند شود از یخچال خارج کنید و از مواد انبه به آرامی روی مواد آلبالویی بریزید. قالب را مجددا داخل یخچال قرار دهید و به همین ترتیب لایه ها را ادامه دهید بعد از آخرین لایه دسر را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس از قالب جدا کنید.

نکته:

چنانچه از قالب فلزی استفاده میکنید  کافیست ظرف را به مدت 30 ثانیه  در آبجوش بزارید و داخل ظرف مورد نظر برگردانید اما اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید  کافیست با انگشت  مرطوب دور تا دور قالب دسر را از اون جدا کنید  سپس حلقه فلزی رو جدا کنید در بیارید و با یک انعطاف ظریف دسر را از قالب در ظرف مورد نظر جدا کنید .

در ظمن میتونید این دسر خوشمزه رو با انواع بستنی سرو کنید.

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.