آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روزی پر از شادی داشته باشید. میخوام شیرینی ژ له ای رو یادتون بدم با من همراه شوید.

مواد لازم.برای تهیه وشیرینی ژله ای

1- آرد سفید گندم : 100 گرم                             2- آرد ذرت : 25 گرم

3- بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری

4- تخم مرغ خنک : 5 عدد                       5- پودر قند : 125 گرم

6- وانیل : نوک قاشق چایخوری                     7- نمک : نوک قاشق چایخوری

 

مواد لازم جهت تهیه لایه ژله

1- پودر ژله انار یا توت فرنگی : 75 گرم                     2- آگار : 8 گرم

3- شکر : 100 گرم                                     4- آب : 300 میلی متر

5- رنگ خوراکی سبز : چند قطره     

6- قالب مخصوص رولت یا پلمبیر : 1 عدد

 

 

آماده سازی و لایه گذاری شیرینی  

1- آب کمپوت آناناس : 1\2 پیمانه                  2- خامه شیرین قنادی : 250 گرم

3- توت فرنگی رسیده و سفت : 4 عدد                 4- گردو : 30 گرم ریز خرد شده

 

نکته: ابتدا نان رولت را آماده کنید .

 

طرز تهیه ژله :

پودر آگا ر و شکر را با هم مخلوط کنید  و با 200 میلی متر آب روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا مایع بجوشد. بعد از جوشش 5 دقیقه صبر نیاز دارید  سپس مایع رو از رو حرارت برداریدو ( یک سوم پیمانه از آن را جداگانه نگه دارید چون لازم داریم )

بقیه 100 میلی لیتر آب را بجوشانید و پودر ژله آماده را در آن حل کنید . دو مایع را با هم مخلوط کرده و اون رو داخل قالب رولت بریزید  و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژ له سفت شود.

 

 

طرز تهیه  لایه گذاری شیرینی :

اگر لبه های نان رولت خشک شده است یک سانت از دور  اون رو ببرید .

نوار میانی  به اندازه 55 سانتی متر در 6 سانتی متر و 55 سانتی متر در 6\5 سانتی متر  و 55 سانتی متر در 7 سانتی متر  از نان رولت را برش دهید .

خامه قنادی کاملآ بزنید تا فرم بگیرد  قالب را از یخچال خارج کنید  و کمی خامه روی ژله بمالید  و نوار 6 سانتی متری را روی خامه کیپ کنید . روی نان کمی آب آ ناناس بزنید  روی نان را خامه مالیده و توت فرنگی  و گردوی خرد شده را روی آن بپاشید.  نوار 6\5 سانتیمتری را  روی آن کیپ کنید  و کار را با نوار 7 سانتی ادامه دهید.

روی شیرینی را با محافظ غذا پوشانده و 3 ساعت در یخچال سرد کنید.

برای برگرداندن شیرینی ابتدا دور آن را از قالب  به کمک کارد آزاد کنید سپس لبه انعطاف پذیر  یک عدد پالت  را از عرض کم قالب به زیر شیرینی برده و به راحتی شیرینی را روی سطح کار برگردانید.  مقدار مایع آگار را  که کنار گذاشتیم  با رنگ سبز مخلوط کنید و با احتیاط زیاد  آن را وسط ژله قرمز بریزید .

شیرینی را به ظرف زیبایی انتقال داده و دور آن رابا توت فرنگی نصف شده و چند گل مریم زیبا تزیین کنید.

توجه : لایه ژله چون درون خودش از آگار است به قالب نمیچسبه و به راحتی جدا میشه. پس مشکلی نخواهید داشت. موفق باشید نوش جان.

    دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای 

نوشته شده در تاريخ جمعه 29 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام طرز تهیه چاهان رو یادتون بدم با من همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه چاهان.

1-برنج پخته شده : 4 پیمانه                            2- میگوی متوسط : 10 عدد

3- سیر خرد شده : 1 حبه                               4- زنجبیل تازه : به اندازه یک گردو ( خرد شده )

5- پیاز متوسط : 1 عدد                                 6- کدوی بزرگ : 1 عدد ( خرد شده )

7- هویچ متوسط : 1 عدد ( خرد شده )                 8- فلفل دلمه ای سبز زرد قرمز  نارنجی .از هر کدام نصف خرد شده .                                                 9- نخود سبز : 4 قاشق غذاخوری پر ( پخته شده )

10- پیازچه خرد شده : 3 قاشق غذاخوری پر             

11- قرص عصاره مرغ : 1 عدد                      12- تخم مرغ : 2 عدد 

13- سس سویا رقیق: 1 قاشق غذا خوری           14- نمک و فلفل : به میزان دلخواه 

 

طرز تهیه :

یک ماهی تابه را خوب گرم کنید 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آن ریخته و 2 عدد تخم مرغ را در ظرف دیگر هم بزنید و داخل روغن ماهی تابه بریزید و سریع هم بزنید .وقتی کمی خودش را گرفت آن را داخل ظرف دیگری بریزید .

دوباره داخل ماهی تابه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز و زنجبیل و سیر را کمی در آن سرخ کنید  بعد هویچ و کدو و فلفل دلمه ای و میگو ی پاک شده که به آن نمک زده اید را داخل ماهی تابه  ریخته و سرخ کنید.

وقتی میگو پخته شد و همان طور که تابه روی حرارت است برنج را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد قرص عصاره را که حتمآ خوب پودر شده را به آن اضافه کنید . سپس تخم مرغ را  به آن اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل را بزنید و سس سویا را به داخل و کناره دیواره ماهیتابه بریزید و غذا را خوب هم بزنید  این کار برای استفاده از بوی سس در غذا است نه فقط طعم آن  در انتها پیازچه و نخود فرنگی  را جدا جدا اضافه کنید و کمی هم بزنید . در این غذای خوشمزه مواد خیلی احتیاج به سرخ شدن ندارد فقط به اندازه ای که برنج و مواد پخته و نرم شوند .

توجه : چاهان به معنی برنج تفت داده شده است.

شما عزیزان میتوانید از برنج پخته هم استفاده کنید که فکر کنم اینطور بهتر باشه آخه ما ایرانی ها تحمل خام خواری رو در بعضی غذاها نداریم . پس توصیه میکنم برنج را از قبل بپزید..

 شما میتوانید برای تزیین این غذا یک ظرف شکل دار را که نه سر دارد و نه ته در ظرف مورد نظر خود گذاشته  و این مواد را با فشار درون آن ریخته و وقتی فرم گرفت ظرف شکل دار را بردارید و دور این غذای زیبا را با چند دانه میگو و گشنیز تزیین کنید.

نوش جان مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای. 

نوشته شده در تاريخ جمعه 22 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام خدمت تمام دوستان عزیز امروز میخوام خواص میوه خرما رو براتون بگم. درسته شما درست خوندید میوه خرما. خرما هم جزو دسته میوه ها محسوب میشود.حالا میخوام در مورد خواص این میوه پر ارزش و بهشتی براتون مطالبی رو بگم تا اون رو با آگاهی کامل میل کنید و ازش لذت ببرید.

خرما دارای ویتا مین های ( ای و بی و سی ) است و قند و سلولز و مواد معدنی می باشد . این میوه یک غذای کامل و طبیعی است .

غر غره و مطبوخ خرما برای سینه درد و گلو درد مفید می باشد. خرما به مقدار زیاد ( آهن و منیزیم ) دارد. خرما یک میوه گرمسیری است و فقط در نواحی و مناطق حاره می روید. خوردن روزی چند دانه خرما نه تنها آهن و منیزیم مورد لزوم را برای بدن فراهم می سازد بلکه موجب تقویت بدن و رفع کم خونی می شود مصرف اون برای مبتلایان به دیابت ضرری ندارد.

ورزشکاران و کسانی که کارهای سنگین بدنی انجام می دهند از خوردن خرما هرگز غافل نشوند.

حالا که در مورد این میوه بهشتی مطالبی را فهمیدید میتونید اون رو با اشتهای بیشتری میل کنید.نوش جان.

      مواظب خودتون باشید دوستون دارم. بای.

نوشته شده در تاريخ جمعه 22 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روزی پر از شادی داشته باشید امروز میخوام نه در مورد غذا نه دسر و نه میوه صحبت کنم این یه بحث کاملآ جداست ولی مهم و آموزنده. لطفآ توجه کنید. مخصوصآ جوانان عزیزمون.

درمان افسردگی با گیاه علف چای

مشکلات  دنیای ماشینی باعث شده است که روز به روز افسردگی در میان افراد بیشتر شود .

متآسفانه این پدیده به صورت خفیف ومتوسط و شدید  نه فقط در افراد مسن و میانسال بلکه در بسیاری از جوانان نیز دیده میشود.

افسردگی میتواند بسیاری از عوامل زندگی از جمله فعالیت های روزانه و خوراک و لذت های زندگی و تفکرات خوب و تحرک و سلامت جسم و روح و تحصیلات و غیره را تحت تآثیر قرار دهد و در نتیجه فرد افسرده نمی تواند به خوبی از زندگی خود بهرمند شود .

به طور کلی افسردگی و مشکلات روحی و روانی می تواند از طریق اختلالات هورمونی باعث یا ئسگی زودرس و مشکلات قاعدگی و چاقی ولاغری و مشکلات پوست و ریزش مو و غیره شود.خانمها بیشتر باید مراقب خود باشند.

بیشتر این افراد انزواطلبی و افکار نادرست و خستگی و بی حالی و ترس و دلهره و نا امیدی در زندگی و غیره را در خود احساس می کنند.

خوشبختانه افسردگی قابل درمان است و شخص می تواند با درمان های دارویی درمان شود وبه صورت فردی طبیعی و فعال و خوشبخت در آید.

برای در مان افسردگی سالیان زیادیست که از انواع داروهای شیمیایی استفاده میشود ولی چون درمان افسردگی گاهی چندین سال طول می کشد مصرف کنندگان  این دارو همیشه از عوارض جانبی آن ناراضی و نگران هستند .

به همین دلیل به تازگی پژوهش های وسیعی روی گیاهان دارویی ضد افسردگی آرام بخش و ضد درد صورت گرفته و تعدادی داروی گیاهی مؤثر و دارای  حداقل اثرات جانبی به بازارهای جهانی عرضه شده است که می تواند در بسیاری از مواردجایگزین داروهای شیمیایی ضد افسردگی شود.

یکی از بهترین داروهای گیاهی ضد افسردگی که خاصیت دارویی و خواص ارزنده دیگری نیز دارد دارویی است که عصاره گیاهی به نام :

که در جهان با نام :    Hypericum perfurmatum

 مشهور است تهیه میشود .  این گیاه در ایران با نام های (علف چای . گل راعی . علف هزار چشم و هوفاریقون ) شناخته می شود .St.joh ns wort

قدمت مصرف این گیاه بیش از (2000) سال است و نزد بیشتر اقوام و ملل جهان  به عنوان بهترین داروی بیماری های  عصبی مورد استفاده قرار گرفته است  تا این که حدود یک قرن پیش برای نخستین بار در آلمان از آن فرآورده  صنعتی

تهیه شد سپس حدود اگه اشتباه نکنم  سه دهه قبل یا بیشتر  که در بیشتر کشورهای (اروپایی و آمریکا ) محصولات زیادی از آن  به بازار آمد. در حال حاضر بیش از 50 کارخونه داروسازی جهان از گیاه علف چای داروهای مختلف زد افسردگی تهیه می کنند. در ایران نیز برای نخستین بار در سال 1378 از عصاره این گیاه دارویی به شکل قطره  و با نام ((هایپیران )) منطبق  با استاندارد جهانی و با کیفیتی  برابر با  انواع خارجی تهیه می شود  و به عنوان داروی رسمی  ایران شناخته شد.

با توجه  به این که به طور اساسی  و به علت شرایط آب و هوایی  گیاهان  دارویی  ایران  دارای مرغوبیت خاصی هستند بنابر این  علف چای  ایران دارای بهترین کیفیت و داروی ساخته شده از  آن ((هایپیران)) نیز از کیفیت بالایی و استاندارد  برخوردار است . این دارو در درمان افسردگی  انواع مشکلات ((عصبی و میگرن و پرخوابی و مشکلات و دردهای دوران قاعدگی و ترس و دلهره و افسردگی دوران کهولت و شب ادراری کودکان و وزوز گوش )) استفاده میشه.

هایپیران دارای عوارض جانبی نیست.و فقط در مواردی محدود ممکن است تداخل هایی با داروهای دیگر ایجاد کند که در راهنمای دارو ذکر شده است . این دارو قابل مصرف در سنین مختلف  از کودکان برای شب ادراری تا افسردگی سنین کهولت است.

 نکاتی که در باره اثرات ایده آل این دارو و بیشتر داروی های گیاهی باید در نظر داشت این است که حداقل دو  تا سه هفته پس از مصرف نباید انتظار اثر داشت .زیرا داروهای گیاهی دیر اثر هستند و اثر آنها به طور اصولی پس از 1 ماه ظاهر می شود و به تدریج به حداکثر می رسد. علاوه بر مقادیر مصرف نوشته شده در راهنمای داروی گیاهی باید به دقت رعایت شود.

همچنین داروهای گیاهی را باید به طور منظم و مرتب مصرف کرد چرا که مسئله مقدار  مدت مصرف و نظم در مصرف دارو شرط اصلی اثر بخشی داروهای گیاهی است.

در حقیقت افرادی که دارای حوصله نظم و دقت  باشند به طور اصولی از داروهای گیاهی نتایج بهتری کسب می کنند.

آمارهای تحقیقاتت کلینیکی نشان داده که رعایت مصرف صحیح ((هایپیران)) بیش از 90 درصد اثرات اید آل و مثبت  را بر جای گذاشته است . با تو جه  به بی ضرری ((هایپیران))  و داروی مشابه آن در جهان این دارو در لیست داروهای :

( بدون احتیاج به نسخه) قرار گرفته است و در همه جای دنیا می توان آن را از داروخانه های معتبر  خریداری کرد . همچنین مصرف طولانی ((هایپیران)) بدون مشکل  است  و در صورت احتیاج می توان ماه ها و حتی سال ها از آن استفاده کرد.   O t c

نکته بسیار با اهمیتی که افراد دارای افسردگی باید بدانند این است که درمان افسردگی احتیاج به زمان دارد و باید امیدوار باشن که در صورت درمان درست افسردگی  آنها بر طرف می شود و می توانند زندگی شاد و خوبی را دنبال کنند.

 از اینکه مطلب تحقیق من از گیاه چای هایپیران رو مطالعه کردید بسیار بسیار ممنونم و امیدوارم که به طور صحیح  از آن که اشاره کردم استفاده کنید و نتیجه بگیرید یه نتیجه 100در 100 بهتون قول میدم.

     خیلی دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای.

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 19 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روزی پر از شادی در پیش  رو داشته باشید .

امروز میخوام کیک با رگه شکلاتی رو یادتون بدم.با من همراه شوید.

پاند کیک سفید با رگه شکلاتی.

مواد لازم برای تهیه سس شکلات :

1- پودر کاکائو : 2 قاشق سوپخوری                            2- کره : 1 قاشق سوپخوری

3- آب جوش : 2 قاشق سوپخوری                               4- پودر قند : 3 قاشق سوپخوری

5- بیکینگ پودر : 1\2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای خمیر کیک :

1- کره : 1\2 پیمانه                                              2- شکر : 1 پیمانه

3- تخم مرغ : 3 عدد                                             4- وانیل شکری  : 1\4 قاشق چایخوری

5- بیکینگ پودر : 2 + 1\2  قاشق چایخوری 

6- آرد الک شده : 2 پیمانه                                       7- نمک : 1\4 قاشق چایخوری

8- شیر : 2\3 پیمانه 

 

طرز تهیه :

برای تهیه سس شکلات :

ابتدا پودر کاکائو و کره و آب جوش و پودر قند و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم  تا به صورت سس در بیاد.

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید . کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود تخم مرغ ها و وانیل شکری را هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید . بیکینگ پودر و آرد الک شده و نمک را به مایع اضافه کنید و با لیسک آنرا مخلوط کنید و در آخر شیر را اضافه کنید و هم بزنید.

قالبی مستطیلی ( 24+13+8 ) که از قبل درون آن کاغذ روغنی انداخته اید و چرب کرده اید را بردارید .

به ترتیب یک سوم مایه کیک را درون قالب بریزید سپس مقداری از سس شکلات را روی آن بریزید به صورت رگه ای  این کار را تا جایی انجام دهید که چیزی از مایه نمونه .

قالب را درون فر قرار دهید به مدت 55 تا 60 دقیقه در طبقه وسط فر  تا کیک بپزد .

وقتی پخت از فر بیرون بیارید و بگذارید خنک شود وبعد از قالب خارج کنید و اون رو برش داده.

کیک آماده سرو است نوش جان. میتوانید این کیک را با انواع نوشیدنی ها سرو کنید .

          دوستون دارم مواظب خودتون باشید.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام میخوام براتون کوکتل بزارم.همراه شوید.

یک دسر زیبا و خوشمزه. کوکتل توت فرنگی و سیب.

اول راجع به ارزش غذایی این کوکتل زیبا و خوشمزه بگم بعد بریم سراغ اصل ماجرا تا ببینیم چی هست .

این وعده دسر به علت داشتن توت فرنگی و سیب به عنوان یکی از منابع غنی فیبر که شاخص گلیسیمی متوسزی که دارد  قند خون را به آرامی بالا  می برد. توت فرنگی علی رغم داشتن طعم شیرین  در گروه میوه های با قند نسبتآ پایین قرار دارد . هر 12 توت فرنگی متوسط  به اندازه یک عدد سیب متوسط قند دارد  که در بحث تغذیه در اصطلاح به آن یک واحد میوه گفته میشود .

کوکتل توت فرنگی و سیب :

مواد لازم :

1- سیب متوسط : 1 عدد                         2- توت فرنگی متوسط ک 12 عدد

3- شیر ک 1 لیوان                            4- شکر :  3 قاشق غذاخوری

5- خامه فرم گرفته  : برای تزیین  به میزان لازم برای هر لیوان

طرز تهیه :

سیب و شکر و شیر را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید . توت فرنگی ها را به آن اضافه کنید  و حدود 15 ثانیه همراه با بقیه مواد آن را نیز مخلوط کنید به شکلی که توت فرنگی ها له شوند.

لیوانهایی که از قبل آماده کرده اید  را در پیش دستی دسر گذاشته و  نصف مواد را داخل آن بریزید و خامه را روی آن قرار دهید و دوباره مواد را رود آن بریزید و در آخر خامه را روی آن قرار دهید و یک توت فرنگی برداشته و نصف برش دهید به اندازه ای که از وسط نصف نشود و آن را لبه لیولن قرار دهید و  دور بشقاب خود را با کمی سس توت فرنگی رده بگذلرید و دو عدد توت فرنگی متوسط و سالم را کنارش قرار دهید.

 نوش جان.                               دوستون دارم  بای .

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 18 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام استیک ماهی یادتون بدم بامن همراه شوید.

استیک ماهی با سس لیمو و شوید.

مواد لازم :

1-ماهی شیر یا تن ماهی سالمون : 400 گرم

2- آب لیمو : 3 قاشق سوپخوری 

3- روغن مایع یا روغن زیتون : 3 قاشق  سوپخوری

4- نمک و فلفل :  به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس :

1- کره : 25 گرم                                     2- آر د : 25 گرم

3- شیر : 1 پیمانه                                  4- شوید تازه و خرد شده : 2 قاشق سوپخوری

5- آب لیمو : 2 قاشق سوپخوری                             6- نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا ماهی را برش استیکی ( برشی که ضخامت ماهی در آن به اندازه حد اقل 1.5 سانتیمتر باشد )

می زنیم سپس آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و ماهی را 30 دقیقه در آن می خوابانیم .

بعد از این مدت روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت دیگر مارینه شود ببخشید منظورم همون ( طعم دار ) هست.

ماهی را با کاغذ خشک کن خشک کنید .

یک تابه چدنی رده دار بردارید و روی گاز قرار دهید تا کاملآ داغ شود ولی دود بلند نشه باشه  و کمی روغن در آن بریزید و ماهی را داخل آن قرار دهید این کار برای این است که ماهی به تابه نچسبد  وقتی یک طرف ماهی خوب سرخ شد  و پخت طرف دیگر آن را سرخ کنید و بپزید.( هر طرف 4 تا 5 دقیقه )

 

طرز تهیه سس :

ابتدا در ظرفی لعابی کره را آب کرده و سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد شیر رو به اون اضافه کنید و روی حرارت بزارید البته حرارت ملایم تا کمی غلیظ شود  بعد شوید و آب لیمو و نمک وفلفل را اضافه کنید  و وقتی سس کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید .

 ظرفی کلاسیک را برداشته یا هر ظرف دیگری ماهی را در آن گذاشته و دور بشقاب خود را با رگه های سس و

با برش های لیمو و یک برگ شوید تزیین کنید.

 نوش جان مواظب خودتون باشید .

نوشته شده در تاريخ شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز میخوام نوشیدنی یادتون بدم.با من همراه شوید.

نوشیدنی آناناس و نارگیل.

مواد لازم :

1- آناناس پوست کنده گرد 1\2 عدد ( یا یک قوطی کنسرو آناناس)

2- شیر نارگیل : 2 تا 4 قاشق غذاخوری 

3- موز : 1 عدد

4- پودر بادام یا پسته : 1 قاشق غذاخوری

 یخ : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

آناناسهارا درون مخلوط کن ریخته و پوره کنید .

بقیه مواد را به آن اضافه کنید و آنها را نیز پوره کنید .

 شیر نارگیل  به صورت کنسرو در بازارها یافت میشود. و همینطور میشود به صورت شیر خشک آن را با آب مخلوط کرد. حال میتوانید مخلوط را درون لیوان ریخته و چند قطعه یخ درون آن بریزید. و سر لیوان خود را با آناناس و یا نارگیل تزیین کنید.

اینم یه نوشیدنی دلچسب نوش جان.

                     خیلی دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای.

نوشته شده در تاريخ شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز میخوام بهتون سینه بوقلمون پر شده یاد بدم خیلی خوشمزه هست امتحان کنید.

سینه بوقلمون پر شده.

مواد لازم:

1- سینه بوقلمون  : 150 گرم                              2- ژامبون چرب: 50 گرم

3- گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری                        4- کره : 3 قاشق چایخوری

5-اسفناج : 1 دسته                                             6- رازیانه : 1 قاشق غذاخوری

7- آب مرغ : 300 میلی لیتر                               8- نمک و فلفل و روغن : به میزان دلخواه

 

مواد لازم برای سس سفید

1- شیر : 1 لیوان                                           2- خامه : 2 قاشق غذاخوری

3- آب بوقلمون : 1\2 لیوان                              4- آرد : 1 قاشق غذا خوری

5- روغن : 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

سینه بوقلمون را روی تخته ای قرار بدید. روی اون نمک بپاشید اسفناج را شسته و درون قابلمه میریزیم و با کمی آب و نمک میپزیم. سپس اسفناج ها را کمی خرد میکنیم و درون تابه همراه کره فلفل نمک گردو و ژامبون خرد شده چند دقیقه تفت می دهیم.

اسفناج ها و بقیه مواد را درون سینه بوقلمون می گذاریم و آن را رول میکنیم ( لوله می کنیم ) و به وسیله خلال دندون میبندیم .

بوقلمون بسته شده را درون قابلمه همراه با در بسته سرخ می کنیم تا بوقلمون کاملآ طلایی شود. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم و رازیانه را هم می ریزیم. یک ساعت تا ساعت یک ساعت و نیم طول می کشد تا بوقلمون بپزد.

طرز تهیه سس سفید:

درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم یک قاشق آرد اضافه می کنیم و تفت میدهیم شیر و کمی از آب بوقلمون را اضافه می کنیم و دو قاشق خامه میریزیم.

سس سفید آماده است .

بوقلمون را درون ظرف مورد نظر میگذاریم و آن را برش میدهیم و از سس سفید رویش میریزیم شما میتوانید برای تزیین از فلفل دلمه ای رنگی و از فلفل های تازه و لیمو استفاده کنید و در کنارش از چند پر جعفری استفاده کنید.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام از دیدن دوباره شما دوست عزیز خوشحال هستم امیدوارم همیشه لبخند روی لبانتانجاری باشد امروز میخوام اردور  را یادتون بدم.پس با من همراه شوید.

اردور خیار و قارچ و گوجه فرنگی و تخم مرغ و کرفس.

مواد لازم :

1- ماست چکیده  : 1 کیلو                                2- پنیر خامه ای : 300 گرم

3- خیار : 4 عدد                                    4- کرفس : 1 دسته کوچک

5- گوجه فرنگی : 12 عدد                     6- قارچ درشت : 400 گرم

7- نعنای خشک : 1 قاشق غذاخوری                 8- کشمش قرمز : 50 گرم

9- کشمش سبز : 50 گرم                               10- کره : 100 گرم

11- خامه : 200 گرم                                      12- نمک و فلفل : به میزان استفاده

طرز تهیه:

کرفس را شسته و ساقه ترد آن را به قطعات 6 سانتیمتری ببرید . خیار را شسته  و به حلقه های 2 سانتیمتری ببرید. قارچ را شسته و قسمت ساقه آن را بریده و از کلاهک آن استفاده کنید  و آن را درسته کنار بگذارید .

گوجه ها را بشویید و از وسط به دونیم تقسیم کنید . تخم مرغ ها را پخته  و آن آن را از وسط بریده و زرده آن را جدا کنید و زرده ها را با نمک و فلفل و کره زده تا به صورت یک کرم سفت در آید نه خیلی سفت و نه خیلی شل مثل خامه زده شده باشد و کنار بگذارید .

ماست چکیده و خامه و نعنای خشک و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آنها را در یک قیف بریزید  به هر شکلی که دوست دارید.  پنیر خامه ای را در قیفی دیگر بریزید و همینطور زرده تخم مرغ از قبل آماده را هم در قیفی دیگر . و مواد آماده و خورد شده را در ظرفی مناسب میز شام چیده و از موادی که درون قیف ها است به طور دلخواه روی آنها ریخته  و میتوانید برای تزیین هم از فلفل دلمه ای های رنگه که به صورت نگینی خرد کرده اید روی شکوفه های خود قرار دهید و به کار خود جلوه بسیار بدهید .

نوش جان .                مشتاق دیدن دوباره شما دوستان عزیز  مواظب خودتون باشید.بای

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت تمامی عزیزان میخوام تارت توت فرنگی رو یادتون بدم.

تارت توت فرنگی.

مواد لازم :

1- تخم مرغ : 3 عدد                                2- شکر : 275 گرم

3- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری                   4- آرد: 100 گرم

5- خامه : 500 میلی لیتر                            6- ماست خامه ای : 400 گرم

7- جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری                   8- نشاسته ذرت : 50 گرم

9- مار مالاد توت فرنگی : 100 گرم                     10 – ورق ژلاتین : 10 عدد

11- شیر : 150 میلی لیتر                                    12- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری

13- توت فرنگی تازه : 450 گرم

طرز تهیه :  شما عزیزان میتوانید از میوه های دیگر هم استفاده کنید هر میوه ای.

اول فر را با 200 درجه  سانتیگراد گرم کنید .

تخم مرغ و 150 گرم از شکر و وانیل را با همزن میزنیم .

آرد و جوش  شیرین و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم . و آن را به صورت خمیر در می آوریم .خمیر به دست آمده را روی قالب گرد به قطر 26 سانتیمتر می ریزیم  و پهن میکنیم و میگذاریم در فر 20 دقیقه بپزد و از فر در آورده و اجازه ای  میدهیم سرد شود .

نکته : ( این خمیر به صورت بیسکویت در می آید و کمی خشک است نه زیادی )

کیک را از وسط نصف می کنیم. کف یکی از کیک ها را مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع میوه می مالیم.

نصف دیگر کیک را روی آن قرار میدهیم و با یک حلقه دور آن را میبندیم .سپس 8 ورق ژلاتین را در آب حل میکنیم .

نکته دیگر : ( ابتدا ژلاتین ها را درون یک کاسه آب سرد میریزیم طوری که آب سطح ژلاتین را بگیرد . بعد از

2 دقیقه ورقه ها را در می آوریم ودر یک کاسه کوچک با کمی آب جوش مخلوط میکنیم ورقه ها در آب حل میشوند)

شیر و پودر وانیل و 75 گرم شکر باقی مانده را درون یک قابلمه کوچک داغ می کنیم و ژلاتین آب شده را به آن اضافه می کنیم .سپس خامه را خوب میزنیم  ماست خامه ای را اضافه می کنیم مواد ژلاتینی را نیز اضافه کرده و این مواد را روی کیک می ریزیم  ( حلقه ای که دور کیک قرار داده اید اجازه نمیدهد که خامه ها بریزند)

بهتر است این کیک با این موادچند ساعت ( ترجیحآ 24 ساعت) در یخچال بماند .

بقیه ورقه ژلاتین را دوباره به همان روش در آب حل میکنیم . توت فرنگی ها را شسته .150 گرم آن را خرد کرده تکه های متوسط و بقیه توت فرنگی ها را با 50 گرم شکر مخلوط کرده و درون مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم

ژلاتین های حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه می کنیم توت فرنگی های خرد شده را روی تارت می چینیم

و پوره توت فرنگی زلاتینی را روی سطح تمام توت فرنگی می ریزیم و میگذاریم خودش را بگیرد .

حلقه دور کیک را باز می کنیم و کیک را سرو می کنیم .  نوش جان ازش لذت ببرید.

         مواظب خودتون باشید. بای.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روزی پر از زیبایی داشته باشید . میخوام بهتون کباب بلغاری رو یادتون بدم.

 

کباب بلغاری.

مواد لازم:

1-گوشت راسته و یا فیله گوساله : 500 گرم                

2- سینه مرغ بدون استخوان : 350 گرم

3- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری

4- سس سویا : 1 قاشقغذاخوری

5- پیاز متوسط : 2 عدد ( ریز رنده شده )

6- نمک ک به میزانی که استفاده میکنید.

سینه مرغ را به دو یا سه قسمت تقسیم میکنید . گوشت راسته یا فیله را به عرض 2 سانتیمتر و

طول  10 تا 12 سانتیمتر  به 2 یا 3 قسمت تقسیم میکنید. آب پیاز را گرفته و آن را در یک دیس همراه با

سس سویا  و نصف زعفران را میریزیم. گوشت مرغ را روی تخته گذاشته و گوشت فیله  یا راسته را دور آن میپیچید و 8 تکه به این صورت درست میکنید و آنها را با خلال دندان کنار هم نگه دارید و آنهارا  درون پیاز و سس سویا و زعفران قرار دهید و به آن نمک اضافه کنید  بعد از 2 ساعت آنهارا برداشته و سیخ کنید البته بدون برداشتن خلال دندانها  و روی ذغالی که از قبل آتیش کردید قرار دهید و کباب کنید .

شما میتوانید این کباب فوق العاده خوشمزه را با پلو ودر کنارش کره و چند حلقه لیموی تازه و سماق سرو کنید.

نوش جان.                   دوستون دارم مواظب خودتون باشید.بای.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم خوب خوب خوب باشید امروز میخوام طرز تهیه یه شربت خوشمزه رو یادتون بدم.

شربت تمر هندی:

مواد لازم:

1-تمر هندی تازه از هرنوع که دوست دارید.ولی من ترشش رو استفاده میکنم: 500 گرم

2-آب : 4 تا 5 لیوان                                     3-شکر : 750 گرم

4-گلاب : چند قطره ( اختیاری)

طرز تهیه:

تمر هندی تازه را پوست بگیرید و با 3 تا 4 لیوان آب از یک شب قبل خیس کنین.

دستانتون رو بشورید البته خیلی تمیز و تمر هندی را با دست له کنید تا هسته های به همراه پوست آن از

گوشت جدا شود.

بعد اونا رو از یه صافی که خیلی درشت نباشد رد کنید .  با چنگ زدن گوشت تمر هندی را به همراه هسته اون جدا کنید.

بعد از این مرحله 2 تا 3 دقیقه مایع به دست اومده رو بجوشانید و دوباره آهسته از صافی رد کنید صافی این دفعه باید خیلی ریز باشه .

اگه سخت از صافی رد شد مشکلی نیست به آن کم کم آب اضافه کنید تا از صافی رد بشه . بعد شکر را اضافه

کنید و دوباره روی حرارت قرار بدید حرارت باید متوسط باشه. وقتی به جوش اومد با دقت زیاد و با حوصله به آرامی  کف روی آن را جمع کنید   شربت باید اونقدر بجوشه تا غلیظ بشه حواست باشه نسوزونیش باشه.

البته به غلظت شربت پرتقال بشه. برای امتحان غلظت شربت میتونید کمی از اون رو کنار بگذارید و وقتی سرد میشه غلظت اون مشخص میشه البته دوباره میگم مواظب باشید نسوزه چون مزه جالبی نخواهد داد و تمام زحماتتون به هدر میره.

وقتی آماده شد برای سرو اون  اول یه لیوان پایه بلد  زیبا آماده کنید و اگه قرار هست اون رو در ظرفی سرو کنید ظرف رو میتونید با خود شربت و خود تمر هندی تازه کنارش تزیین کنید .

بعد از این مرحله مقداری از شربت مورد نظر رو توی اون لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید از چند قطره گلاب هم استفاده کنید.

این نوشیدنی را کاملآ سرد و با یخ سرو کنید.

یه نکته جالب دیگر شما عزیزان میتونید نوشیدنی رو در ماه مبارک رمضان هم استفاده کنید چون برای رفع تشنگی بسیار بسیار مفید است  و همینطور در تابستان حتی میتونید این نوشیدنی رو برای مهمانان سرو کنید.   امتحانش ضرری نداره. نوش جان

    مواظب خودتون باشید خیلی دوستون دارم. بای

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امروز میخوام رولت گوشت رو آموزش بدم.

مواد لازم  برای تهیه رولت گوشت:

1-گوشت گوساله بدون چربی : 500 گرم                                        2-تخم مرغ : 2 عدد

3-نمک و فلفل : به میزان دلخواه                                               4-پیاز داغ: 4 تا 5 قاشق غذاخوری

5-شیر:نصف لیوان                                                                6-داخل نان باگت یا نان تست: 2عدد

7-آب : 2 تا 3 لیوان                                                              8-گردو و زرشک: به میزان لازم

9-تخم مرغ پخته : 3 تا 4 عدد                                              10-رب گوجه فرنگی : 2 تا 3 قاشق غذاخوری

11-جعفری : 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مغز نان را درشیر خیس میکنیم تا نرم شود سپس آن را فشار میدهیم تا شیر اضافی از آن خارج شود.

بعد آن را به گوشت اضافه میکنیم و سپس 2 تا 3 قاشق  از پیاز داغ رو همراه نمک و فلفل و زرده های تخم مرغ  اضافه میکنیم ( سفیده و زرده را جدا کنید ) و خوب ورز میدهیم. بعد روی یک کیسه نایلون گوشت را پهن میکنیم و گردوی خرد شده و زرشک و تخم مرغ پخته شده وخورد شده درشت و پیاز داغ و در صورت تمایل جعفری را روی آن می ریزیم. سپس  به کمک نایلون آن را لوله می کنیم.

بهد سفیده تخم مرغها را کاملآ روی آن می مالیم تا ترک های آن گرفته شود و خوب صاف شود.

سپس رولت را در ماهیتابه می گذاریم تا یک طرفش سرخ شود . سپس زیرش را خاموش می کنیم  و می گذاریم کمی خنک شود تا بتوان آن را راحت با دست برگرداند و طرف دیگرش را سرخ کرد.

سپس یک قاشق پیاز داغ را در ماهیتابه می ریزیم  و همراه  رب گوجه فرنگی کمی تفت می دهیم. بعد آب را اضافه  می کنیم و با حرارت کم و در بسته آن را می پزیم تا مغز پخت شود.

وقتی پخت آن را در ظرف مناسب که از قبل در نظر گرفتیم  قرار میدهیم و آن را برش داده و دور آن را با سس قرمز و جعفری تزیین  می کنیم.

این غذا برای ضیافتهای شما بسیار بسیار مناسب می باشد و بسیار لذیذ است . نوش جان

 

               دوستون دارم مواظب خودتون باش

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 
  با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام طرز تهیه دسر بسیار خوشمزه و زیبا رو یادتون بدم.

سلام امروز میخوام یه دسر خوشمزه رو یادتون بدم لذت ببرید.

-پودر ژله از هر نوعی که دوست داشتید ۲ پاکت فقط فرمند باشه

۲-کیوی ۲عدد

۳-دو شاخه گل رز سرخ البته یکیش زرد باشه

۴-ظرف سیلیکونی طرح گل یک عدد

۵- آب داغ ۲ لیوان آب سرد ۲ لیوان

اول باید پودر ژله را در آب داغ حل کنیم وقتی حل شد اون رو با آب سردی که داریم خنک میکنیم بعد داخل ظرف سیلیکونی که داریم میریزیم البته نصفه بعد داخلش یک عدد گل رز قرار میدهیم البته ساقه اون رو کوتاه کنید بعد ۴ پر از گل رز زرد رو پر پر کنید و روش بریزید بعد داخل یخچال قرار بدید تا کاملآ ببندد وقتی بست از یخچال خارج کنید و روی اون رو با چند حلقه کیوی نا منظم بپوشونید بعد بقیه ژله ها رو روش بریززید و دوباره گل پر شده رز رو روش بریزید و در یخچال قرار بدهید وقتی بست از یخچال خارج کنید و اون رو به مدت ۱۰ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و فورآ داخل ظرف مورد نظر برگردانید وبعد داخل یخچال قرار دهید تا خودش رو بگیره و دوباره درش بیارید و اون رو با پره های گل رز زرد و حلقه های کیوی تزیین کنید .

موفق باشید نوش جان.

           مواظب خودتون باشید لبخند رو یادتون نره.

 
 

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام کیک اسفنجی رو یادتون بدم.

 

تخم مرغ=۸عدد         آرد سفید=۱لیوان       شکر=۱لیوان       بیکینگ پودر=۲قاشق چایخوری

 

وانیل=۱قاشق چایخوری

ابتدا سفیده و زرده ها رو از هم جدا میکنید.سفیده رو در ظرفی با همزن آنقدر میزنید تا سفت شود بعد زرده هارو به همراه نیمی شکر و وانیل با همزن زده تا به صورت کرم رنگ وکشدار شود بعد سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنید  سپس آرد را همراه بیکینگ پودر در ظرفی ۴بار الک میکنید و بعد به آرامی داخل مخلوطی که به دست آوردید میریزید بعد همه مواد را تا یک دقیقه هم میزنید تا حسابی با هم مخلوط بشن بعد مواد را در داخل ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم و کمی چرب کرده ایم میریزیم و مواد را داخل فر که از قبل با ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم به مدت۴۵ دقیقه  تا ۱ ساعت قرار میدهیم . بعد که کیک پخت از فر در می آوریم و اجازه میدهیم تا خنک شود و از قالب جدا میکنیم به همین راحتی.

براتون آرزوی خوشبختی میکنم خیلی دوستون دارم.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امروز هم میخوام خواص میوه پرتقال رو قرار بدم.

پرتقال دارای ویتامینهای a-b-c-p میباشد. پرتقال شیرین برای و  اعصاب مفید است . صد گرم پرتقال۵۰ کالری تولید میکند. مصرف پرتقال تصلب شرائین را برطرف میکند. وخون را تصفیه می نماید. پرتقال بیماری اسکوربوت را معالجه می کند.پرتقال یکی از بهترین و نافعترین میوه های زمستانی است. با وجود آنکه در آن قند وجود دارد.اما مصرفش برای بیمارن مبتلا به قند مفید است. مصرف این میوه خونریزیهای لثه را برطرف می سازند آب آن برای کودکان ضعیف و شیرخوار بسیار مفید است.

 

امیدوارم به درستی از این نعمت الهی استفاده کنید. موفق باشید براتون آرزوی بهترین ها رو از خدای منان خواستارم.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام میخوام شما رو با خواص میوه سیب آشنا کنم.

همه ما انسانها از سیب خیلی استفاده ها میکنیم اون رو مربا.پوره.کمپوت و... خیلی کارای دیگه باهاش انجام میدیم اما تا حالا شده که از این میوه بسیار زیبا و بسیار خوشمزه چیزی بیشتر از یه میوه بدونیم فکر نکنم که ما به ارزش وخواص اون زیاد اهمیت بدیم اما من حالا میخوام به همه شما بگم که ارزش این میوه بهشتی فوق العآده هست این میوه  واقعآ سر شار از ویتامینهاست.

 

سیب دارای ویتامینهای a.b.c  می باشد.آهن وقند و فسفر وساکارز وسلولز وتانن وید است که در یک میوه سیب فراوان یافت میشودوبرای هر نوع از بیماریها مفید است.

1-یبوست را از بین می برد و اسهال را درمان میکند.

2-معده را ضدعفونی میکند.

3-مطبوخ پوست خشک شده سیب برای کاهش آوردن میزان کلسترول خون مفید است.

4-نقرس را  درمان می کند.

5-برای ورم کلیه و رماتیسم نیز بسیار بسیار مفید میباشد.

6- سیب پخته شده در آب معمولی برای رفع سرفه و سرما خوردگی مفید است.

خوب این کل خواص میوه سیب هست حالا شما دوست عزیز میتوانی سیب را با تمام آگاهی که نسبت به اون داری یه  گاز بزرگ بزنی و از اون لذت ببری  نوش جان.

           امیدواررم همیشه زیر سایه بزرگ و پر مهرومحبت خداوند بزرگ باشید.

دوستون دارم مواظب خودتون باشید.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام خدمت شما دوستان عزیز. امروز شما رو با خواص میوه هلو آشنا میکنم.

میوه هلو علاوه بر اینکه برای ما یه میوه خوشبو زیبا خوشمزه ومفید هست آیا  خواص اون رو میدونیم. من به شما میگم.

 

۱- میوه هلو سر شار از a , b , c  و قند و املاح جالب توجه هست.

2-فسفر و پتاسیم و کلسیمو منیزیم و گوگرد  و کلر و آهن ومنگنز و روی است.

3- معده این میوه را به خوبی تحمل میکند. هلو ادرار آور و ملین است و میوهایست که انرژی از دست رفته بدن را بر میگرداند.

هلو برای رفع یبوست و سیاه سرفه و نفریت وبیماریهای کلیه مناسب می باشد.

خوب حالا که در مورد این میوه با ارزش مواردی رو میدونید اون رو با لذت بخورید.

                 مواظب خودتون باشید خداحافظ

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.