آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 5 تير 1390برچسب:, توسط سارا هی |

ماهی با چاشنی شیر نارگیل:

 

امروز میخوام  طرز پختت یه ماهی خوشمزه رو یادتون بدم با من همراه باشید.

 

مواد لازم:

 

1-روغن زیتون:2 قاشق غذا خوری

2-پیاز خرد شد ه:2 فنجان(250 گرم

3-زنجبیل تازه رنده شده:1 قاشق غذا خوری

4-سیر خرد شدهک1 قاشق چایخوری

5-پوست لیموی خرد شده:1 قاشق چایخوری

6-پشنیز:2 قاشق غذا خوری

7-فلفل قرمز:2\1 قاشق چایخوری

8-زردچوبه:1 قاشق چایخوری

9-شیر نارگیل:5\1 فنجان (375 میلی لیتر)

10-آبلیموی تازه:3 قاشق غذاخوری

11-نمک :به مقدار کافی

12-نعنای تازه خرد شده:2 قاشق غذا خوری

13-ریحان تازه خرد شده:2 قاشق غذا خوری

14-فیله ماهی سفید ( هالیبوت یا روغن ماهی) که به قطعات مکعبی خرد شده باشد :750 گرم

 

چاشنی ماهی را  میتوانید  از چند ساعات قبل آماده کنید  و هنگام پختن ماهی به اون اضاف کنید  در صورتیکه زنجبیل  دوست داشته باشید میتوانید 2 قاشق غذا خوری  از اون استفاده کنید  مقدار چاشنی  میتوان با اضافه کردن 2 فنجان  آب مرغ یا آب ماهی  به شیر نارگیل اضافه کنید یا  میتونید چاشنی که من خودم یادتون میدم رو اضافه کنید....

 

مواد چاشنی:

 

1-لوبیای سبز خرد شده:155 گرم

2- کلم:155 گرم

3-فلفل دلمه ای:185 گرم:

4- کدو: 250 گرم...

 

مواد رو  قبل از اینکه  ماهی را داخل چاشنی اون بخوابونید  اضاف کنید سپس ماهی رو  با برنج و ترشی میل کنید...

 

طرز پخت ماهی :

 

روغن زیتون رو در قابلمه بزرگ روی شعله متوسط  گرم کنید  و پیاز رو به مدت 10 دقیقه  سرخ کنید  تا ترد شود  زنجبیل و سیر و  پوست لیمو و  گشنیز و فلفل قرمز و زردچوبه  را نیز اضاف کنید  و به مدت 5 دقیقه  بهم بزنید  سپس شیر نارگیل  آبلیمو  را در اون بریزید  و صبر کنید تا مایع بجوشد پس از جوش آمدن  شعله زیر را کم کنید  و در قابلمه  را بگذارید تا  بمدت 4 دقیقه آهسته بجوشد  قطعات ماهی را در قابلمه  بریزید و بگذارید به مدت 5 تا 8 دقیقه  بپزد  به صورتی که  وقتی ماهی  را با چاقو  امتحان کنید  که کاملا پخته باشد  و رنگ اون تیره شده باشد  سپس به اون نمک بزنید  و در  دیس مورد نظر سرو کنید  و اون رو با برگ نعناع  و ریحون تزیین کنید ..

 

نوش جون...

 

مواظب حضور گرمتون باشید عاشقتونم و دوستون دارم بای. سارا

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.