ماهی با چاشنی شیر نارگیل:
امروز میخوام طرز پختت یه ماهی خوشمزه رو یادتون بدم با من همراه باشید.
مواد لازم:
1-روغن زیتون:2 قاشق غذا خوری
2-پیاز خرد شد ه:2 فنجان(250 گرم
3-زنجبیل تازه رنده شده:1 قاشق غذا خوری
4-سیر خرد شدهک1 قاشق چایخوری
5-پوست لیموی خرد شده:1 قاشق چایخوری
6-پشنیز:2 قاشق غذا خوری
7-فلفل قرمز:2\1 قاشق چایخوری
8-زردچوبه:1 قاشق چایخوری
9-شیر نارگیل:5\1 فنجان (375 میلی لیتر)
10-آبلیموی تازه:3 قاشق غذاخوری
11-نمک :به مقدار کافی
12-نعنای تازه خرد شده:2 قاشق غذا خوری
13-ریحان تازه خرد شده:2 قاشق غذا خوری
14-فیله ماهی سفید ( هالیبوت یا روغن ماهی) که به قطعات مکعبی خرد شده باشد :750 گرم
چاشنی ماهی را میتوانید از چند ساعات قبل آماده کنید و هنگام پختن ماهی به اون اضاف کنید در صورتیکه زنجبیل دوست داشته باشید میتوانید 2 قاشق غذا خوری از اون استفاده کنید مقدار چاشنی میتوان با اضافه کردن 2 فنجان آب مرغ یا آب ماهی به شیر نارگیل اضافه کنید یا میتونید چاشنی که من خودم یادتون میدم رو اضافه کنید....
مواد چاشنی:
1-لوبیای سبز خرد شده:155 گرم
2- کلم:155 گرم
3-فلفل دلمه ای:185 گرم:
4- کدو: 250 گرم...
مواد رو قبل از اینکه ماهی را داخل چاشنی اون بخوابونید اضاف کنید سپس ماهی رو با برنج و ترشی میل کنید...
طرز پخت ماهی :
روغن زیتون رو در قابلمه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز رو به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا ترد شود زنجبیل و سیر و پوست لیمو و گشنیز و فلفل قرمز و زردچوبه را نیز اضاف کنید و به مدت 5 دقیقه بهم بزنید سپس شیر نارگیل آبلیمو را در اون بریزید و صبر کنید تا مایع بجوشد پس از جوش آمدن شعله زیر را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا بمدت 4 دقیقه آهسته بجوشد قطعات ماهی را در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت 5 تا 8 دقیقه بپزد به صورتی که وقتی ماهی را با چاقو امتحان کنید که کاملا پخته باشد و رنگ اون تیره شده باشد سپس به اون نمک بزنید و در دیس مورد نظر سرو کنید و اون رو با برگ نعناع و ریحون تزیین کنید ..
نوش جون...
مواظب حضور گرمتون باشید عاشقتونم و دوستون دارم بای. سارا