با سلام خدمت تمامی عزیزان میخوام تارت توت فرنگی رو یادتون بدم.
تارت توت فرنگی.
مواد لازم :
1- تخم مرغ : 3 عدد 2- شکر : 275 گرم
3- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری 4- آرد: 100 گرم
5- خامه : 500 میلی لیتر 6- ماست خامه ای : 400 گرم
7- جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری 8- نشاسته ذرت : 50 گرم
9- مار مالاد توت فرنگی : 100 گرم 10 – ورق ژلاتین : 10 عدد
11- شیر : 150 میلی لیتر 12- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری
13- توت فرنگی تازه : 450 گرم
طرز تهیه : شما عزیزان میتوانید از میوه های دیگر هم استفاده کنید هر میوه ای.
اول فر را با 200 درجه سانتیگراد گرم کنید .
تخم مرغ و 150 گرم از شکر و وانیل را با همزن میزنیم .
آرد و جوش شیرین و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم . و آن را به صورت خمیر در می آوریم .خمیر به دست آمده را روی قالب گرد به قطر 26 سانتیمتر می ریزیم و پهن میکنیم و میگذاریم در فر 20 دقیقه بپزد و از فر در آورده و اجازه ای میدهیم سرد شود .
نکته : ( این خمیر به صورت بیسکویت در می آید و کمی خشک است نه زیادی )
کیک را از وسط نصف می کنیم. کف یکی از کیک ها را مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع میوه می مالیم.
نصف دیگر کیک را روی آن قرار میدهیم و با یک حلقه دور آن را میبندیم .سپس 8 ورق ژلاتین را در آب حل میکنیم .
نکته دیگر : ( ابتدا ژلاتین ها را درون یک کاسه آب سرد میریزیم طوری که آب سطح ژلاتین را بگیرد . بعد از
2 دقیقه ورقه ها را در می آوریم ودر یک کاسه کوچک با کمی آب جوش مخلوط میکنیم ورقه ها در آب حل میشوند)
شیر و پودر وانیل و 75 گرم شکر باقی مانده را درون یک قابلمه کوچک داغ می کنیم و ژلاتین آب شده را به آن اضافه می کنیم .سپس خامه را خوب میزنیم ماست خامه ای را اضافه می کنیم مواد ژلاتینی را نیز اضافه کرده و این مواد را روی کیک می ریزیم ( حلقه ای که دور کیک قرار داده اید اجازه نمیدهد که خامه ها بریزند)
بهتر است این کیک با این موادچند ساعت ( ترجیحآ 24 ساعت) در یخچال بماند .
بقیه ورقه ژلاتین را دوباره به همان روش در آب حل میکنیم . توت فرنگی ها را شسته .150 گرم آن را خرد کرده تکه های متوسط و بقیه توت فرنگی ها را با 50 گرم شکر مخلوط کرده و درون مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم
ژلاتین های حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه می کنیم توت فرنگی های خرد شده را روی تارت می چینیم
و پوره توت فرنگی زلاتینی را روی سطح تمام توت فرنگی می ریزیم و میگذاریم خودش را بگیرد .
حلقه دور کیک را باز می کنیم و کیک را سرو می کنیم . نوش جان ازش لذت ببرید.
مواظب خودتون باشید. بای.
نظرات شما عزیزان: