آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز میخوام نوشیدنی یادتون بدم.با من همراه شوید.

نوشیدنی آناناس و نارگیل.

مواد لازم :

1- آناناس پوست کنده گرد 1\2 عدد ( یا یک قوطی کنسرو آناناس)

2- شیر نارگیل : 2 تا 4 قاشق غذاخوری 

3- موز : 1 عدد

4- پودر بادام یا پسته : 1 قاشق غذاخوری

 یخ : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

آناناسهارا درون مخلوط کن ریخته و پوره کنید .

بقیه مواد را به آن اضافه کنید و آنها را نیز پوره کنید .

 شیر نارگیل  به صورت کنسرو در بازارها یافت میشود. و همینطور میشود به صورت شیر خشک آن را با آب مخلوط کرد. حال میتوانید مخلوط را درون لیوان ریخته و چند قطعه یخ درون آن بریزید. و سر لیوان خود را با آناناس و یا نارگیل تزیین کنید.

اینم یه نوشیدنی دلچسب نوش جان.

                     خیلی دوستون دارم مواظب خودتون باشید بای.

نوشته شده در تاريخ شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز میخوام بهتون سینه بوقلمون پر شده یاد بدم خیلی خوشمزه هست امتحان کنید.

سینه بوقلمون پر شده.

مواد لازم:

1- سینه بوقلمون  : 150 گرم                              2- ژامبون چرب: 50 گرم

3- گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری                        4- کره : 3 قاشق چایخوری

5-اسفناج : 1 دسته                                             6- رازیانه : 1 قاشق غذاخوری

7- آب مرغ : 300 میلی لیتر                               8- نمک و فلفل و روغن : به میزان دلخواه

 

مواد لازم برای سس سفید

1- شیر : 1 لیوان                                           2- خامه : 2 قاشق غذاخوری

3- آب بوقلمون : 1\2 لیوان                              4- آرد : 1 قاشق غذا خوری

5- روغن : 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

سینه بوقلمون را روی تخته ای قرار بدید. روی اون نمک بپاشید اسفناج را شسته و درون قابلمه میریزیم و با کمی آب و نمک میپزیم. سپس اسفناج ها را کمی خرد میکنیم و درون تابه همراه کره فلفل نمک گردو و ژامبون خرد شده چند دقیقه تفت می دهیم.

اسفناج ها و بقیه مواد را درون سینه بوقلمون می گذاریم و آن را رول میکنیم ( لوله می کنیم ) و به وسیله خلال دندون میبندیم .

بوقلمون بسته شده را درون قابلمه همراه با در بسته سرخ می کنیم تا بوقلمون کاملآ طلایی شود. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم و رازیانه را هم می ریزیم. یک ساعت تا ساعت یک ساعت و نیم طول می کشد تا بوقلمون بپزد.

طرز تهیه سس سفید:

درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم یک قاشق آرد اضافه می کنیم و تفت میدهیم شیر و کمی از آب بوقلمون را اضافه می کنیم و دو قاشق خامه میریزیم.

سس سفید آماده است .

بوقلمون را درون ظرف مورد نظر میگذاریم و آن را برش میدهیم و از سس سفید رویش میریزیم شما میتوانید برای تزیین از فلفل دلمه ای رنگی و از فلفل های تازه و لیمو استفاده کنید و در کنارش از چند پر جعفری استفاده کنید.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام از دیدن دوباره شما دوست عزیز خوشحال هستم امیدوارم همیشه لبخند روی لبانتانجاری باشد امروز میخوام اردور  را یادتون بدم.پس با من همراه شوید.

اردور خیار و قارچ و گوجه فرنگی و تخم مرغ و کرفس.

مواد لازم :

1- ماست چکیده  : 1 کیلو                                2- پنیر خامه ای : 300 گرم

3- خیار : 4 عدد                                    4- کرفس : 1 دسته کوچک

5- گوجه فرنگی : 12 عدد                     6- قارچ درشت : 400 گرم

7- نعنای خشک : 1 قاشق غذاخوری                 8- کشمش قرمز : 50 گرم

9- کشمش سبز : 50 گرم                               10- کره : 100 گرم

11- خامه : 200 گرم                                      12- نمک و فلفل : به میزان استفاده

طرز تهیه:

کرفس را شسته و ساقه ترد آن را به قطعات 6 سانتیمتری ببرید . خیار را شسته  و به حلقه های 2 سانتیمتری ببرید. قارچ را شسته و قسمت ساقه آن را بریده و از کلاهک آن استفاده کنید  و آن را درسته کنار بگذارید .

گوجه ها را بشویید و از وسط به دونیم تقسیم کنید . تخم مرغ ها را پخته  و آن آن را از وسط بریده و زرده آن را جدا کنید و زرده ها را با نمک و فلفل و کره زده تا به صورت یک کرم سفت در آید نه خیلی سفت و نه خیلی شل مثل خامه زده شده باشد و کنار بگذارید .

ماست چکیده و خامه و نعنای خشک و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آنها را در یک قیف بریزید  به هر شکلی که دوست دارید.  پنیر خامه ای را در قیفی دیگر بریزید و همینطور زرده تخم مرغ از قبل آماده را هم در قیفی دیگر . و مواد آماده و خورد شده را در ظرفی مناسب میز شام چیده و از موادی که درون قیف ها است به طور دلخواه روی آنها ریخته  و میتوانید برای تزیین هم از فلفل دلمه ای های رنگه که به صورت نگینی خرد کرده اید روی شکوفه های خود قرار دهید و به کار خود جلوه بسیار بدهید .

نوش جان .                مشتاق دیدن دوباره شما دوستان عزیز  مواظب خودتون باشید.بای

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

با سلام خدمت تمامی عزیزان میخوام تارت توت فرنگی رو یادتون بدم.

تارت توت فرنگی.

مواد لازم :

1- تخم مرغ : 3 عدد                                2- شکر : 275 گرم

3- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری                   4- آرد: 100 گرم

5- خامه : 500 میلی لیتر                            6- ماست خامه ای : 400 گرم

7- جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری                   8- نشاسته ذرت : 50 گرم

9- مار مالاد توت فرنگی : 100 گرم                     10 – ورق ژلاتین : 10 عدد

11- شیر : 150 میلی لیتر                                    12- وانیل : 1\4 قاشق چایخوری

13- توت فرنگی تازه : 450 گرم

طرز تهیه :  شما عزیزان میتوانید از میوه های دیگر هم استفاده کنید هر میوه ای.

اول فر را با 200 درجه  سانتیگراد گرم کنید .

تخم مرغ و 150 گرم از شکر و وانیل را با همزن میزنیم .

آرد و جوش  شیرین و نشاسته ذرت را اضافه میکنیم . و آن را به صورت خمیر در می آوریم .خمیر به دست آمده را روی قالب گرد به قطر 26 سانتیمتر می ریزیم  و پهن میکنیم و میگذاریم در فر 20 دقیقه بپزد و از فر در آورده و اجازه ای  میدهیم سرد شود .

نکته : ( این خمیر به صورت بیسکویت در می آید و کمی خشک است نه زیادی )

کیک را از وسط نصف می کنیم. کف یکی از کیک ها را مارمالاد توت فرنگی یا هر نوع میوه می مالیم.

نصف دیگر کیک را روی آن قرار میدهیم و با یک حلقه دور آن را میبندیم .سپس 8 ورق ژلاتین را در آب حل میکنیم .

نکته دیگر : ( ابتدا ژلاتین ها را درون یک کاسه آب سرد میریزیم طوری که آب سطح ژلاتین را بگیرد . بعد از

2 دقیقه ورقه ها را در می آوریم ودر یک کاسه کوچک با کمی آب جوش مخلوط میکنیم ورقه ها در آب حل میشوند)

شیر و پودر وانیل و 75 گرم شکر باقی مانده را درون یک قابلمه کوچک داغ می کنیم و ژلاتین آب شده را به آن اضافه می کنیم .سپس خامه را خوب میزنیم  ماست خامه ای را اضافه می کنیم مواد ژلاتینی را نیز اضافه کرده و این مواد را روی کیک می ریزیم  ( حلقه ای که دور کیک قرار داده اید اجازه نمیدهد که خامه ها بریزند)

بهتر است این کیک با این موادچند ساعت ( ترجیحآ 24 ساعت) در یخچال بماند .

بقیه ورقه ژلاتین را دوباره به همان روش در آب حل میکنیم . توت فرنگی ها را شسته .150 گرم آن را خرد کرده تکه های متوسط و بقیه توت فرنگی ها را با 50 گرم شکر مخلوط کرده و درون مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم

ژلاتین های حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه می کنیم توت فرنگی های خرد شده را روی تارت می چینیم

و پوره توت فرنگی زلاتینی را روی سطح تمام توت فرنگی می ریزیم و میگذاریم خودش را بگیرد .

حلقه دور کیک را باز می کنیم و کیک را سرو می کنیم .  نوش جان ازش لذت ببرید.

         مواظب خودتون باشید. بای.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 14 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

سلام امیدوارم روزی پر از زیبایی داشته باشید . میخوام بهتون کباب بلغاری رو یادتون بدم.

 

کباب بلغاری.

مواد لازم:

1-گوشت راسته و یا فیله گوساله : 500 گرم                

2- سینه مرغ بدون استخوان : 350 گرم

3- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری

4- سس سویا : 1 قاشقغذاخوری

5- پیاز متوسط : 2 عدد ( ریز رنده شده )

6- نمک ک به میزانی که استفاده میکنید.

سینه مرغ را به دو یا سه قسمت تقسیم میکنید . گوشت راسته یا فیله را به عرض 2 سانتیمتر و

طول  10 تا 12 سانتیمتر  به 2 یا 3 قسمت تقسیم میکنید. آب پیاز را گرفته و آن را در یک دیس همراه با

سس سویا  و نصف زعفران را میریزیم. گوشت مرغ را روی تخته گذاشته و گوشت فیله  یا راسته را دور آن میپیچید و 8 تکه به این صورت درست میکنید و آنها را با خلال دندان کنار هم نگه دارید و آنهارا  درون پیاز و سس سویا و زعفران قرار دهید و به آن نمک اضافه کنید  بعد از 2 ساعت آنهارا برداشته و سیخ کنید البته بدون برداشتن خلال دندانها  و روی ذغالی که از قبل آتیش کردید قرار دهید و کباب کنید .

شما میتوانید این کباب فوق العاده خوشمزه را با پلو ودر کنارش کره و چند حلقه لیموی تازه و سماق سرو کنید.

نوش جان.                   دوستون دارم مواظب خودتون باشید.بای.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم خوب خوب خوب باشید امروز میخوام طرز تهیه یه شربت خوشمزه رو یادتون بدم.

شربت تمر هندی:

مواد لازم:

1-تمر هندی تازه از هرنوع که دوست دارید.ولی من ترشش رو استفاده میکنم: 500 گرم

2-آب : 4 تا 5 لیوان                                     3-شکر : 750 گرم

4-گلاب : چند قطره ( اختیاری)

طرز تهیه:

تمر هندی تازه را پوست بگیرید و با 3 تا 4 لیوان آب از یک شب قبل خیس کنین.

دستانتون رو بشورید البته خیلی تمیز و تمر هندی را با دست له کنید تا هسته های به همراه پوست آن از

گوشت جدا شود.

بعد اونا رو از یه صافی که خیلی درشت نباشد رد کنید .  با چنگ زدن گوشت تمر هندی را به همراه هسته اون جدا کنید.

بعد از این مرحله 2 تا 3 دقیقه مایع به دست اومده رو بجوشانید و دوباره آهسته از صافی رد کنید صافی این دفعه باید خیلی ریز باشه .

اگه سخت از صافی رد شد مشکلی نیست به آن کم کم آب اضافه کنید تا از صافی رد بشه . بعد شکر را اضافه

کنید و دوباره روی حرارت قرار بدید حرارت باید متوسط باشه. وقتی به جوش اومد با دقت زیاد و با حوصله به آرامی  کف روی آن را جمع کنید   شربت باید اونقدر بجوشه تا غلیظ بشه حواست باشه نسوزونیش باشه.

البته به غلظت شربت پرتقال بشه. برای امتحان غلظت شربت میتونید کمی از اون رو کنار بگذارید و وقتی سرد میشه غلظت اون مشخص میشه البته دوباره میگم مواظب باشید نسوزه چون مزه جالبی نخواهد داد و تمام زحماتتون به هدر میره.

وقتی آماده شد برای سرو اون  اول یه لیوان پایه بلد  زیبا آماده کنید و اگه قرار هست اون رو در ظرفی سرو کنید ظرف رو میتونید با خود شربت و خود تمر هندی تازه کنارش تزیین کنید .

بعد از این مرحله مقداری از شربت مورد نظر رو توی اون لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید از چند قطره گلاب هم استفاده کنید.

این نوشیدنی را کاملآ سرد و با یخ سرو کنید.

یه نکته جالب دیگر شما عزیزان میتونید نوشیدنی رو در ماه مبارک رمضان هم استفاده کنید چون برای رفع تشنگی بسیار بسیار مفید است  و همینطور در تابستان حتی میتونید این نوشیدنی رو برای مهمانان سرو کنید.   امتحانش ضرری نداره. نوش جان

    مواظب خودتون باشید خیلی دوستون دارم. بای

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امروز میخوام رولت گوشت رو آموزش بدم.

مواد لازم  برای تهیه رولت گوشت:

1-گوشت گوساله بدون چربی : 500 گرم                                        2-تخم مرغ : 2 عدد

3-نمک و فلفل : به میزان دلخواه                                               4-پیاز داغ: 4 تا 5 قاشق غذاخوری

5-شیر:نصف لیوان                                                                6-داخل نان باگت یا نان تست: 2عدد

7-آب : 2 تا 3 لیوان                                                              8-گردو و زرشک: به میزان لازم

9-تخم مرغ پخته : 3 تا 4 عدد                                              10-رب گوجه فرنگی : 2 تا 3 قاشق غذاخوری

11-جعفری : 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

مغز نان را درشیر خیس میکنیم تا نرم شود سپس آن را فشار میدهیم تا شیر اضافی از آن خارج شود.

بعد آن را به گوشت اضافه میکنیم و سپس 2 تا 3 قاشق  از پیاز داغ رو همراه نمک و فلفل و زرده های تخم مرغ  اضافه میکنیم ( سفیده و زرده را جدا کنید ) و خوب ورز میدهیم. بعد روی یک کیسه نایلون گوشت را پهن میکنیم و گردوی خرد شده و زرشک و تخم مرغ پخته شده وخورد شده درشت و پیاز داغ و در صورت تمایل جعفری را روی آن می ریزیم. سپس  به کمک نایلون آن را لوله می کنیم.

بهد سفیده تخم مرغها را کاملآ روی آن می مالیم تا ترک های آن گرفته شود و خوب صاف شود.

سپس رولت را در ماهیتابه می گذاریم تا یک طرفش سرخ شود . سپس زیرش را خاموش می کنیم  و می گذاریم کمی خنک شود تا بتوان آن را راحت با دست برگرداند و طرف دیگرش را سرخ کرد.

سپس یک قاشق پیاز داغ را در ماهیتابه می ریزیم  و همراه  رب گوجه فرنگی کمی تفت می دهیم. بعد آب را اضافه  می کنیم و با حرارت کم و در بسته آن را می پزیم تا مغز پخت شود.

وقتی پخت آن را در ظرف مناسب که از قبل در نظر گرفتیم  قرار میدهیم و آن را برش داده و دور آن را با سس قرمز و جعفری تزیین  می کنیم.

این غذا برای ضیافتهای شما بسیار بسیار مناسب می باشد و بسیار لذیذ است . نوش جان

 

               دوستون دارم مواظب خودتون باش

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 
  با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام طرز تهیه دسر بسیار خوشمزه و زیبا رو یادتون بدم.

سلام امروز میخوام یه دسر خوشمزه رو یادتون بدم لذت ببرید.

-پودر ژله از هر نوعی که دوست داشتید ۲ پاکت فقط فرمند باشه

۲-کیوی ۲عدد

۳-دو شاخه گل رز سرخ البته یکیش زرد باشه

۴-ظرف سیلیکونی طرح گل یک عدد

۵- آب داغ ۲ لیوان آب سرد ۲ لیوان

اول باید پودر ژله را در آب داغ حل کنیم وقتی حل شد اون رو با آب سردی که داریم خنک میکنیم بعد داخل ظرف سیلیکونی که داریم میریزیم البته نصفه بعد داخلش یک عدد گل رز قرار میدهیم البته ساقه اون رو کوتاه کنید بعد ۴ پر از گل رز زرد رو پر پر کنید و روش بریزید بعد داخل یخچال قرار بدید تا کاملآ ببندد وقتی بست از یخچال خارج کنید و روی اون رو با چند حلقه کیوی نا منظم بپوشونید بعد بقیه ژله ها رو روش بریززید و دوباره گل پر شده رز رو روش بریزید و در یخچال قرار بدهید وقتی بست از یخچال خارج کنید و اون رو به مدت ۱۰ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و فورآ داخل ظرف مورد نظر برگردانید وبعد داخل یخچال قرار دهید تا خودش رو بگیره و دوباره درش بیارید و اون رو با پره های گل رز زرد و حلقه های کیوی تزیین کنید .

موفق باشید نوش جان.

           مواظب خودتون باشید لبخند رو یادتون نره.

 
 

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز میخوام کیک اسفنجی رو یادتون بدم.

 

تخم مرغ=۸عدد         آرد سفید=۱لیوان       شکر=۱لیوان       بیکینگ پودر=۲قاشق چایخوری

 

وانیل=۱قاشق چایخوری

ابتدا سفیده و زرده ها رو از هم جدا میکنید.سفیده رو در ظرفی با همزن آنقدر میزنید تا سفت شود بعد زرده هارو به همراه نیمی شکر و وانیل با همزن زده تا به صورت کرم رنگ وکشدار شود بعد سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنید  سپس آرد را همراه بیکینگ پودر در ظرفی ۴بار الک میکنید و بعد به آرامی داخل مخلوطی که به دست آوردید میریزید بعد همه مواد را تا یک دقیقه هم میزنید تا حسابی با هم مخلوط بشن بعد مواد را در داخل ظرفی که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم و کمی چرب کرده ایم میریزیم و مواد را داخل فر که از قبل با ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده ایم به مدت۴۵ دقیقه  تا ۱ ساعت قرار میدهیم . بعد که کیک پخت از فر در می آوریم و اجازه میدهیم تا خنک شود و از قالب جدا میکنیم به همین راحتی.

براتون آرزوی خوشبختی میکنم خیلی دوستون دارم.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 13 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امروز هم میخوام خواص میوه پرتقال رو قرار بدم.

پرتقال دارای ویتامینهای a-b-c-p میباشد. پرتقال شیرین برای و  اعصاب مفید است . صد گرم پرتقال۵۰ کالری تولید میکند. مصرف پرتقال تصلب شرائین را برطرف میکند. وخون را تصفیه می نماید. پرتقال بیماری اسکوربوت را معالجه می کند.پرتقال یکی از بهترین و نافعترین میوه های زمستانی است. با وجود آنکه در آن قند وجود دارد.اما مصرفش برای بیمارن مبتلا به قند مفید است. مصرف این میوه خونریزیهای لثه را برطرف می سازند آب آن برای کودکان ضعیف و شیرخوار بسیار مفید است.

 

امیدوارم به درستی از این نعمت الهی استفاده کنید. موفق باشید براتون آرزوی بهترین ها رو از خدای منان خواستارم.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.